وجع في الورك بعد اخذ الحقنة

رقم الاستشارة الطبية: 8354
تاريخ الاستشارة: 2 يونيو 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 266
زائر
انا كنت ولده من 3 شهور وكنت وخده حقنه فى وركى الايمين وركى بيوجعنى من ساعت ماخت الحقنة بعد الولده على طول وانا لسه فى العيادة والحد دلوقتى وركى لسه بيوجعنى اعمل اى ارجو الرد

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
قد يكون ناتج عن التهاب عصب الوركي
لا اتوقع من الحقنة اذا لم يكن هنالك علامات موضعية متل احمرار ار نز
لكن قد يحدث اعتلال عصبي نتيجة الحمل وضغط الرحم على الاعصاب لذا يفضل استخدام فيتامين ب المركب لمدة شهر على الاقل

Dr. Tarek Abdelaziz

استشاري تخدير (في ذمة الله)
قد تكون نتيجه اعطاء الحقنه بطريقه خاطئه اصابه العصب الوركى sciatic nerve وادت الى التهاب لذلك يجب التوقف لفتره عن اخذ حقن عضليه مع اخذ دواء ريباريل ٤٠ للالتهاب والتورم مع فيتامين ب١٢ حبوب دلتافيت تحت اللسان والفحص لدى الطبيب المختص لاخذ الاجراءات اللازمه