تكور في الخد بعد حقنة هيالورونيك

رقم الاستشارة الطبية: 29609
تاريخ الاستشارة: 7 سبتمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 806
زائر
كنت في عياده تجميل واخدت حقنه هاليورنيك تفتيح ونضارة في وشي وعملتلى تكور في خدي والدكتور قالي استخدم جيل ريباريل ولسه لدلوقتي مراحش التكور هل ليه حل او علاج تاني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
ريباريل جيل على التكور
تشخيص الطبيب
...

Dr Zahraa Abd El-Hamid

أخصائي طب الأسرة
يمكن استخدام أقراص Alphitern tab قرص قبل الأكل بنصف ساعة كل ٨ ساعات وهذه أقراص مضادة للتورم ولكن في حالة وجود تورم شديد غير مستجيب للأدوية فينبغي العرض علي الطبيب لفحص وتقييم حالتك

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
التكور او التورم بعد الحقن وارد جدا عند بعض الأشخاص
لا داعي للقلق وخاصة انها جلسة نضاره وحقن الهيالورونيك تذوب وتمتص بسهوله عكس الفيلر وهو حقن الهيالورونيك الدايءم لفتره أطول
اعملي كمادات ساخنه واستخدمي الريباريل جيل ومتقلقيش