متى تؤخذ منشطات التبويض اذا توقف الدورة قبل اليوم الخامس

رقم الاستشارة الطبية: 35087
تاريخ الاستشارة: 2 ديسمبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 372
زائر
انا شيلت الشريط من يوم 28 نوفمبر وكانت اول يوم في الدوره ولما شيلتو نزل عليا دم كتير في يومين واليوم الثالث الدم وقف وكأنها خلصت لمدة 24ساعه وبالليل على الفجر نزل نقطتين
انا المفروض الدكتوره كتبالي علي برشام منشط اخذه خامس يوم الدوره فأنا مش عارفه اعمل ايه واخد البرشام من يوم اي واحسب للدوره ازاي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد أي أمراض

Dr Lamiaa Hosney

أخصائي أمراض النساء والتوليد
وعليكم السلام
هتاخد البرشام من يوم ٢ ديسمبر (خامس يوم الدورة) لان اول يوم الدورة كان ٢٨ نوفمبر والنقطتين اللي نزلوا كإنهم استحاضة