السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،لو سمحت يا دكتورة انا...

رقم الاستشارة الطبية: 61859
تاريخ الاستشارة: 3 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 290
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،لو سمحت يا دكتورة انا البريود اتاخرت عليا أسبوع عن معادها مع العلم انها مش منتظمة عندي من وانا بنوته وحتى بعد الجواز وكنت باخد اقراص CYCLO_PROGYNOVA عشان تنزلها في معادها وبعد ما آخر جباية بتخلص بعدها بيومين بالكتير بتنزل المرة دي اتاخرت أسبوع ومنزلتش شكيت أن ممكن يكون حمل انا متجوزة بقالي سنة ولسه ربنا مكرمنيش عملت إختبار حمل منزلي بول وكان سلبي والبريود فضلت متأخرة وفي اليوم السابع نزل عليا نقطة دم وبعدها حاجه غريبة اول مرة أشوفها في دورتي عاملة زي حتى كبده في كيس ابيض دهني كده ومنزلش دم البريود خالص يومها ولا اليوم اللي بعدها لحد بليل نزل تشطيب الدورة كأن كان عليا دورة وخلصت اللي هو دم بني غامق تشاطيب كده وروحت للدكتور وعملت سونار قالي أن الرحم نضيف مافيهوش حاجه وطلب مني تحليل دم عشان يتأكد في حمل ولا لاء وعملته وطلع مافيش ف بساله يادكتور هو ده مش ممكن يكون حمل ونزل قال لا وان ده من جدار الرحم لان عندي تكيسات ومشكلة ف البريود وأن دي بريود واللي نزل ده تبعها تمام انا المشكلة أن حتى لو اعتبرتها بريود انا نزل عليا دم يوم واحد بس اللي هو بعد اليوم اللي نزل فيه الحاجه الغريبة دي تاني يوم تشاطيب بني غامق وبعدها بليل دم احمر فاتح ومنزلش اي حاجه تاني والمفروض اني مرتبطة ب معاد البريود عشان هعمل تحاليل وأشعة وأنا خلاص مافيش دم بينزل والبريود عندي بتقعد 5ايام ف مش عارفه دلوقت اعمل ايه اعتبر انها جات وخلصت ولا دي مش بريود وهو لو كان في حمل في أوله ونزل السونار بيبين وفعلا زي ما قال الدكتور ده من جدار الرحم والبريود معلش اسفة طولت على حضرتك بس انا عاوزة اطمن ومش عارفه أتعامل على اي اساس دلوقت وآسفة عالصورة بس دي الحاجه الغريبة اللي نزلت مني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
كويسة الحمدلله
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٣٠٧٣١_٢١٤٩١١.jpg
    IMG_٢٠٢٣٠٧٣١_٢١٤٩١١.jpg
    1.7 MB · المشاهدات: 111

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بصي
دي اضطرابات هرمونيه غالبا بسبب تكيس المبايض أو ارتفاع هرمون الحليب
اما بالنسبه لقطعه اللحم التي نزلت وموجوده في الصورة ده جدار الرحم مش اجهاض ولا جزء من جنين
ومش حيفرق معانا دي دورتك أو دم بسبب اضطراب هرموني
كده كده دورتك مش منتظمه ومحتاجه تحاليل وعلاج يضبطها