انا عندي تكيس على المبايض وكنت متابعه مع دكتور علي الحمل واداني منشطات اخدت شهرين في الشهر التاني نزل دم في ميعاد الدوره الشهريه بس لمده يوم فقط...

رقم الاستشارة الطبية: 56574
تاريخ الاستشارة: 12 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 161
زائر
انا عندي تكيس على المبايض وكنت متابعه مع دكتور علي الحمل واداني منشطات اخدت شهرين في الشهر التاني نزل دم في ميعاد الدوره الشهريه بس لمده يوم فقط مع العلم ان الدكتور اداني برشام لتنظيم الهرمونات والشهر التالت دهه نزل دم قبل الدوره باسبوع دم بسيط ولونه احمر مع الم اسفل البطن والظهر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب اجراء سونار علي الحوض لمتابعة تقليل حجم التكيسات مع إجراء فحوصات الهرمونات fsh , lh للتأكد من التحسن مع العلاج
يجب تناول الحبوب يوميا بانتظام تجنبا لحدوث اختلال هرموني يؤدي لنزول الدورة في غير موعدها