انا ازلت الوسيله من ٤ اشهر وحملت من اول شهر بس حصل اجهاض وبعدين الدوره جت بعد الاجهاض في ميعادها وخلصت بس بعد الدوره ما خلصت بي اسبوع نزل عليه كام...

رقم الاستشارة الطبية: 41578
تاريخ الاستشارة: 7 أبريل 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 355
زائر
انا ازلت الوسيله من ٤ اشهر وحملت من اول شهر بس حصل اجهاض وبعدين الدوره جت بعد الاجهاض في ميعادها وخلصت بس بعد الدوره ما خلصت بي اسبوع نزل عليه كام نقطه دم احمر وبني وبعدين بدا صدري يوجعني وبيجيلي وجع في المبايض عندي بس كل ده وميعاد الدوره التانيه كان لسه مجاش دلوقتي الدوره كان المفروض تنزل النهارده منزلتش مع العلم جبت اختبار حمل امبارح وعملته في نص اليوم وطلع سلبي بس كنت صايمه فا انا محتاوه مش عارفه اي سبب كل ده وكمان مبينزلش عايه اي افرزات وبيجيلي وجع الدوره بس مش بتنزل وضهري بيوجعني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
مروحتش

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، ربما تكون الاعراض نتيجة وجود حمل وللتأكد من ذلك يجب عمل اختبار حمل بالدم ففي بداية الحمل قد لا يظهر باختبار البول
إذا كانت النتيجة سلبية فلابد من عمل سونار علي الحوض للتأكد من حالة المبايض ومعرفة سبب الالم فربما لديك تكيسات بالمبايض أو لحمية بتجويف الرحم
كما أنه لابد أيضا من عمل سونار إذا كانت النتيجة إيجابية وذلك بعد موعد الدورة باسبوع للتأكد من وجود كيس الحمل بالرحم مع المتابعة لاكتشاف وجود الجنين والنبض في الأسابيع التالية مع ضرورة تناول أقراص حمض الفوليك من الآن قبل حدوث الحمل والاستمرار خلال الحمل