لو سمحت انا حامل في اول الاسبوع التاسع وباخد حقن كالهيبارين كل يوم وكنت عند الدكتوره انهارده وكان الجنين كويس بس بعد فحص السونار علي البطن نزل...

رقم الاستشارة الطبية: 56338
تاريخ الاستشارة: 8 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 149
زائر
لو سمحت انا حامل في اول الاسبوع التاسع وباخد حقن كالهيبارين كل يوم وكنت عند الدكتوره انهارده وكان الجنين كويس بس بعد فحص السونار علي البطن نزل افرزات بنيه وققفت هل في مشكله

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يوجد
الحالة النفسية
متوتره
أمراض مزمنة
لايوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
إن شاء الله مفيش مشكله ممكن يكون ضغطه المجس المستخدم في توصيل الموجات الصوتيه علي البطن تسببت في ذلك
ارتاحي علي ظهرك ولو حدث مغص خذي فسرالجين قرص عند اللزوم
لكن لو استمر أو الدم زاد أو نزل عليكي ماء لا تنتظري موعد المتابعه والذهبي الطبيبه فورا