انا كنت عاوزه اعرف فترة التبويض انا اخدت تكنوفيولا لمدة...

رقم الاستشارة الطبية: 61922
تاريخ الاستشارة: 5 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 261
زائر
انا كنت عاوزه اعرف فترة التبويض انا اخدت تكنوفيولا لمدة خمس ايام من تاني يوم الدوره الشهريه و دورتي كانت اول يوم ليها يوم 25 ف الشهر و قعدت اسبوع و خلصت و دورتي منتظمه بتيجي كل شهر كل يوم 25 ف الشهر بتيجي و ده اول شهر اخد فيه تكنوفيولا و باخد فوليك اسيد كل يوم قرص عشان عاوزه احمل و فاطمه بنتي بقالها 10 ايام

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
فترة التبويض قبل دورتك القادمه ب ١٤ يوم
واحنا بنعطي فترة طويله شويه من اليوم العاشر من اول يوم دورة يعني تقدري تقولي من اول انهاردة لحد يوم ١١ اغسطس تبتدئ تجتمعي مع زوجك جماع منتظم علي الاقل يوم بعد يوم او كل يوم
انتي حتحسي بالتبويض الافرازات حتكون زي بياض البيض وحتحسي تقل في حوضك والثديين وارتفاع درجه حرارة جسمك نصف درجه وتقدري تقيسي هرمون التبويض lh بشريط منزلي حتلاقيه عالي يوم ١١