انا لسه فطمت جديد من اسبوع اول يوم الدوره فطمت بنتي و...

رقم الاستشارة الطبية: 61814
تاريخ الاستشارة: 2 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 170
زائر
انا لسه فطمت جديد من اسبوع اول يوم الدوره فطمت بنتي و دورتي اربع ايام بس لحد دلوقتي الدوره عندي مش راضيه تمشي من يوم 25 ف الشهر و منتظمه دورتي بتيجي كل شهر و كنت باخد جولينوساب لتنشيف اللبن عايزه اعرف ليه المده دي كلها الدوره عندي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه اضطرابات هرمونيه عاديه ممكن تحدث في أي سيده ما بعد الولادة وايام الرضاعه وبعد الفطام
لانه يوجد اكثر من هرمون بيؤثر علي جهازها الأنثوي في هذه الفترات
لو ظلت هكذا اذهبي لطبيبه النساء وستكتب لك حبوب منظمه للدورة بعد الكشف عليكي بالسونار المهبلي