السلام عليكم ورحمه الله وبركاته دورتي بقيت بتيجي كل ٢٨...

رقم الاستشارة الطبية: 63207
تاريخ الاستشارة: 7 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 69
زائر
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
دورتي بقيت بتيجي كل ٢٨ يوم و ده كان الأول بتيجي كده بعد كده بقيت تيجي كل ٣٠ يوم قعدت اربع شهور تيجي كل ٣٠ يوم ماعدا الشهر اللي فات بعد ما فطمت بنتي جات بعد ٢٨ يوم و جاتلي يوم ٢٢ ف الشهر و بقالي يومين بحس بوجع ف المبيض الايسر مع وجع ف الضهر و اسفل البطن و مع اني منتظره حمل و مش باخد اي ادويه و دورتي بتيجي منتظمه و بقالي شهرين فاطمه بنتي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن تكون دي ايام تبويضك
حاولي تنتظمي في جماع مع زوجك هذه الأيام
وممكن تتابعي التبويض بالشريط المنزلي
وممكن تعملي سونار تتابعي حجم البويضه ولو وجدتي واحده اكبر من ١٨ خذي الحقنه التفجيريه ويحدث جماع وتحملي باذن الله