السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا كنت باخد تكنوفيولا...

رقم الاستشارة الطبية: 62557
تاريخ الاستشارة: 22 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 130
زائر
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا كنت باخد تكنوفيولا لمدة خمس ايام من تاني يوم الدوره الشهر اللي فات جاتلي الدوره الشهر ده متقدمه يومين عن ميعادها هي كانت متعوده تيجي كل 30 يوم النهارده جات 28 يوم و منتظمه دورتي و كنت برضع و فطمت من شهر كده و اخد علاج تنشيف اللبن و الدوره نازله غزيرة جدا و وجع ف المبايض الاتنين ايه يبقي اللي معطل الحمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
اتركي نفسك بدون اي ادويه لان تكنوفيولا ماهي الا هرمون بتؤثر علي المخ والغده النخاميه والمبايض
وطبيعي أن بعد جسمك ما كان متعود علي مستويات عاليه من البرولاكتين بسبب الرضاعه أنه يحدث تأثير مباشر علي المبايض عندما يقل البرولاكتين
الموضوع محتاج صبر