انا الدكتور كاتبلي ع valgestril فالجستريل و مش عارفه ده...

رقم الاستشارة الطبية: 61754
تاريخ الاستشارة: 1 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 1418
زائر
انا الدكتور كاتبلي ع valgestril فالجستريل و مش عارفه ده لايه ممكن تقولو اسخدماته ايه لان لو مانع للحمل مش هاخده و انا عاوزه احمل و من تاني يوم الدوره كنت باخد تكنوفيولا و النهارده سادس يوم ف الدوره اخد تكنوفيولا لمدة خمس ايام و ملحوظه انا دورتي منتظمه جدا و بتيجي كل 30 يوم هل اخده و. لا مش لازم و استني اشوف تكنوفيولا هيعمل مفعول و احمل و لا لا لان كنت برضع و فطمت بنتي جديد اول ما جات الدوره فطمتها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
ديفاكوت

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
أيوة هذه اقراص منع حمل مركبه من استروجين وبروجسترون
الدكتور كتبهالك كمنظم للدورة
لكن لا انصحك بأخذها
خذي تكنوفيولا فقط لمده ٥ ايام وممكن تتابعي التبويض مع الطبيب وتاخدي الحقنه التفجيريه لما تلاقي بويضات نضجت ولو مش عايزة تاخديها تابعي التبويض بالتحليل المنزلي علشان تبتدي تركزي انتي وزوجك في أيام التبويض بجماع منتظم وتفضلي علي ضهرك نصف ساعه بعد الجماع وتضعي تحتك وساده أثناء الجماع وان شاء الله خير
ابتدي خدي فوليك اسيد من انهاردة