افرازاتي شفافه بدون رائحه و ساعات بتبقي برائحه والنهارده...

رقم الاستشارة الطبية: 62144
تاريخ الاستشارة: 10 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 121
زائر
افرازاتي شفافه بدون رائحه و ساعات بتبقي برائحه والنهارده زي اللبن مش شفافه و كتيره النهارده دورتي كانت يوم 25 ف الشهر و مش معاها حكه هل كده يبقي ف التهابات لان عايزه اخلف بأذن الله انا كنت برضع و فطمت من شهر و اللبن نشفته ب جولينوساب و إلوندا و اخد تكنوفيولا كل يوم قرص من تاني يوم الدوره لمدة خمس ايام و باخد كل يوم فوليك اسيد و بقالي يومين ضهري واجعني و بطني من تحت بتوجعني و دوخه و عايزه العلاقه ع طول مع ان اول مره ابقي كده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
غالبا دي ايام تبويضك
اجتمعي مع زوجك يوميا او يوم بعد يوم علي الاقل
وان شاء الله خير
ولو محصلش حمل المرة دي ونزلت دورتك ارجو ان زوجك يحلل حتي لو خلف قبل كده لان ممكن يكون عنده مشكله بسيطه ويتعالج أن شاء الله