اخر دوره كانت يوم 17/11/2023 من يومين رحت للدكتور...

رقم الاستشارة الطبية: 64900
تاريخ الاستشارة: 5 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 71
زائر
اخر دوره كانت يوم 17/11/2023 من يومين رحت للدكتور والدكتور شاف من عن طريق سونار البطن كيس الحمل فاضي ما فيهوش حاجه وقال هينزل خلال اسبوعين تاني يوم رحت لدكتوره تاني عملت سونار مهبلي وقالت ان في نطفه بس ما فيهاش نبض وهنستنى ثلاث ايام لو النبض مظهرش هنزله
هو انا كدا ف الاسبوع السادس ولا السابع وهل فعلا كدا مش هيظهر نبض وهيحصل اجهاض؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طبيبه بيطريه
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
بدايات ذئبه و ضغط مرتفع
أدوية مستخدمة
فوليك اسيد والدوميت
تشخيص الطبيب
اجهاض

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
بالنسبه لعمر الحمل بيحسب تقريبيا اما اضافه عدد الاسابيع التي مرت من اول يوم دورة الي اليوم باضافه عدد الاسابيع يعني من ١٧ نوفمبر الي ١٧ ديسمبر ٤ اسابيع
ومن ١٧ ديسمبر الي ٥ يناير حوالي ٣ اسابيع لكن كلها حسابات تقريبيه لان لا احد يعرف متي حدث انغراس النطفه في بطانه الرحم وبدايه الحمل
ودايما بيكون في فرق بين الحساب اليدوي وحساب السونار اسبوع او اتنين
المهم الان اصبري وانتظري اسبوعين من زيارة الطبيب الاول
إما يكمل الحمل واما ينزل كإجهاض حتمي واما سيقوم الطبيب بانهاء الحمل