متزوجة 12 سنة حصل فيهم 3 مرات حمل طبيعي اول حمل كان عنقودي وتاني حمل توقف نبض اخر الشهر التاني وتالت حمل كيس حمل متعرج وغير مظبوط عملت حقن...

رقم الاستشارة الطبية: 50182
تاريخ الاستشارة: 5 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 125
زائر
متزوجة 12 سنة حصل فيهم 3 مرات حمل طبيعي اول حمل كان عنقودي وتاني حمل توقف نبض اخر الشهر التاني وتالت حمل كيس حمل متعرج وغير مظبوط

عملت حقن مجهري 4 مرات واخر مرة كان في الحضانة الذكية الأمبريسكوب والدكتور قال انه الاجنة كانت ماشية بمعدل طبيعي جدا لحد اليوم التالت وبعدين بدأت تتراجع وكانوا 14ىجنين اللي فضل منهم 4 درجة تانية وحصل فشل كل تحاليل بتاعتي وبتاعت الزوج كويسة تحليل تكسر المادة الوراثية للحيوان المنوي 10 وتحاليلي ومنظاري كويسين ومش لاقية اي سبب لفشل الحقن هل كدا في عيب فين

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
فشل غير معلوم السبب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذا غالبا عيب في الكروموسومات بتطلع نطفه غير صالحه