بعد اذنك كانت عوزه مساعده علشان مش عرفه الصراحه انا...

رقم الاستشارة الطبية: 99617
تاريخ الاستشارة: 28 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 45
زائر
بعد اذنك كانت عوزه مساعده علشان مش عرفه الصراحه انا عروسه كان فرحي يوم 11/11 اتجوزت بعد دورتي بااسبوع وبعد كدا جتلي الدوره تاني في نفس الشهر بعد جوزي يوم 25/11 اعدت معايا 3 تيام وخالصت وبعدها عملت تحليل يوم 21/12طلعت حمل في شهر فضلت حمل لحد اول اسبوع في الشهر التالت والنبض وقف ونزلت الحمل سقط في 7/2 ونزل عليه دم الدوره يوم 5/3 واطهرت منها قبل رمضان بيوم ونزل عليه دم تاتي يوم 23/3لحد يوم 26/3 حصل جماعه بيني وبين جوزي يوم 27/3 منزلش عليه دم ولا حاجه حصل تاني جماعه بيني وبين جوزي تاني يوم 28/3 صحيت النهارده لقيت عليه دم في الفوطه الشخصيه بتاعتي ومنزلش دم تاني وجوزي مش عنيف معايا في العلاقه خالص مش عرفه كدا اعمل اي علشان عوزه ربنا يكرمني تاني مع العلم بعد الاجهاض عملت سونار الدكتوره قالتلي اني نضيفه مفيش بوقي حمل والرحم مكانه ويوم الاربعين بتاعي كان يوم التبويض بتاعي حصل بيني وبين جوزي جماعه بعدها باسبوع نزل عليه الدم الهو يوم 23/3 كانت بعمل اختبار حمل قبل الاربعين يوم يظهر خطين حمر بعد الاجهاض بيوم بقا يظهر خط واحد بس حضرتك كدا عادي ولا اروح لدكتور ولا كدا ممكن يكون ده دم علشان يحصل حمل ممكن تقاليلي اعمل اي وليه نزل عليه دم يوم 28 بعد كان مفيش دم يوم 27 وكدا اقدر احمل الشهر ده وازاي احمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
شيء عادي ان يحدث اضطرابات دورة بعد الاجهاض الي ان يحدث التئام لبطانه الرحم واستعداد للحمل من جديد
تمهلي واصبري انتي مازلتي في اول عام بعد الزواج
وان شاء الله تحملي تاني
لكن يجب تعرفي سبب الاجهاض
حتي تتلافيه المرة القادمه
اعملي التحاليل الاتيه
antiphospholipid
antidsdna
anticardiolipin
cbc
وخذي فوليك اسيد من دلوقت