انا كانت حمل في شهرين وقالولي البيبي نبضوا وقف ولازم اخد...

رقم الاستشارة الطبية: 98948
تاريخ الاستشارة: 27 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 54
زائر
انا كانت حمل في شهرين وقالولي البيبي نبضوا وقف ولازم اخد سيتوتك انزله وبالفعل اختوا ونزل كيس الحمل يوم 9/2/2024 وبعد مانزل اخدت برشام سيتوتك و2 برشام تاني نظافه لحد اسبوع والدم وقف عليه حصل بيني وبين جوزي جماعه يوم 14/2/2024 من بعدها ب3 تيام بقيت احس باعراض الحمل ادخل الحمام كتير واحس بوجع الحمل عملت اختبار منزلي ودم طلع ايجابي هو فعلا حمل يارب يعني ولا هرمونات وازاي اتاكد من غير مااعمل اختبار الحمل الترقمي علشان ظروف جوزي مش مساعده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طالما اجريتي نوعين تحليل حمل وطلعت النتيجه ايجابيه فذلك يؤكد وجود حمل
لكن طبعا تحليل الحمل البولي المنزلي صعب يظهر ايجابي خلال ايام قليله من الجماع لانه بياخد وقت حتي يظهر في البول
لذلك ممكن تعملي تحليل حمل عادي في الدم بعد 14 يوم من اخر جماع
ولا يشترط ان يكون تحليل رقمي