انا مريضة خمول غدة درقية واعاني من خوارج انقباضية عملت عدة تحاليل وايكو دوبلر وتخطيط للقلب والنتائج سليمة اعطاني الطبيب سوتال عيار ٨٠ ومغنيزيوم...

رقم الاستشارة الطبية: 43176
تاريخ الاستشارة: 14 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 467
زائر
انا مريضة خمول غدة درقية واعاني من خوارج انقباضية عملت عدة تحاليل وايكو دوبلر وتخطيط للقلب والنتائج سليمة اعطاني الطبيب سوتال عيار ٨٠ ومغنيزيوم ولك بدون فائدة مالعمل ارجو اجابتي ولكم الشكر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسة
الحالة النفسية
لاباس
أمراض مزمنة
خمول غدة درقية
أدوية مستخدمة
ليفتروكس عيار ١٠٠

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل تحليل غدة درقية للتأكد من أن الجرعة التى تستخدمى مناسبة ولا يوجد خلل فى هرمونات الغدة الدرقية وعمل صورة دم كاملة ومعامل الألتهاب وعليك بتحسين الحالة النفسية ويمكنك استخدام فيتازنك ك وفيتامين ب12 امبول وان شاء الله ربنا يعافيكى

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
لو كنت تقصدي premature ventricular extra systoles وهي الدقات البطيني الزائده فهي لها حد أقصي للعدد ف الساعه لو تعديتيه فانتي محتاجه علاج أما إذا كان دقه أو اتنين زياده ومش مؤثر عليكي ومش بتتكرر كتير خلاص ده محتاج متخصص امراض قلب