استخدمت Net look لمدة ستة أشهر ورجعت الحبوب تاني مش عارفه اعمل ايه وانا بشرتي دهنيه واثار الحبوب مش بتروح عايزه كريم لازالتها

رقم الاستشارة الطبية: 43114
تاريخ الاستشارة: 13 مايو 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 970
زائر
استخدمت Net look لمدة ستة أشهر ورجعت الحبوب تاني
مش عارفه اعمل ايه وانا بشرتي دهنيه واثار الحبوب مش بتروح عايزه كريم لازالتها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لأ
أدوية مستخدمة
لأ
تشخيص الطبيب
إنى دى حبوب شباب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
حب الشباب حيروح وييجي ده عادي ف مرحله الشباب نتيجه للهرمونات الذكوريه الandrogens والتي توجد عند الفتيات أيضا لكن بنسبه أقل من الذكور
متكرريش نت لوك لان له اثار جانبيه سيءه ابسطها زياده الدهون والكولسترول ف الدم وجفاف البشرة
استخدمي اكناكت نقطه علي كل حبايه يوميا لمده شهر
استخدمي كريم ميبو لازاله ندبات الحبوب
استخدمي غسول سيبيوم

Dr Eslam Mohamed

طبيب ممارس عام
عليكى استخدام غسول للبشره الدهنيه مثل sebaclar او حسب وصف طبيب الجلديه ومرطب للبشره بصفه مستمره
وحب الشباب له فتره ويروح
يجب عدم العبث بالحبوب
والصبر عليها ، تجنب الشكولاته واللب والمتابعه مع طبيب جلديه بصفه مستمره

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، إذا كان لديك حبوب شباب ليس مجرد اثار فيمكنك استعمال كريم acnebenz مرتين يوميا والتقليل من تناول الدهون والشوكولاته مع استعمال غسول للوجه synobar والتجفيف جيدا قبل استعمال الكريم
أما إذا كان مجرد ندوب فيمكنك استعمال كريم جل contractubex ثلاث مرات علي مناطق الندب ولا داعي لتكرار استعمال نت لوك