استخدمت نت لوك من سنه٢٠٢١ مشيت ٤شهور بس وف نفس وقت الحبوب الي طلعتلي فيه السنه التانيه ٢٠٢٢مع دخول الصيف طلعلي تاني واستشراف دكتوره وكتبتلي على...

رقم الاستشارة الطبية: 37272
تاريخ الاستشارة: 17 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 354
زائر
استخدمت نت لوك من سنه٢٠٢١ مشيت ٤شهور بس وف نفس وقت الحبوب الي طلعتلي فيه السنه التانيه ٢٠٢٢مع دخول الصيف طلعلي تاني واستشراف دكتوره وكتبتلي ع علاج ومراهم ومجبش نتيجه وراحت قالتلي امشي عليه انا مشيت عليه ٢٠وبعدين قالتلي زودى الجرعه ٤٠بي جيت تعبت ووشي نشف اووى روحت راجعه ل٢٠ بس مش ماشيه عليه بانتظام اخد يوم ويومين لا حاسه اني وشي بايظ وبدايه الحبوب بتتطلع تاني وخايفه قرب الصيف تروح طالعه تاني انا بجد مش عارفه اعمل ايه والدكتور بتقولي امشي عليه ٦شهور وانا خايفه يعملي حاجه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
مدمره
أمراض مزمنة
معنديش حاجه
أدوية مستخدمة
مبخدش حاجه
تشخيص الطبيب
قالي عندك حاجه اسمها كلوتولايتز عشان الحبوب الي بتطلع ديه وقالتلي امشي ع النت لوك ٢٠وبعدين زودت الجرعه وانا خايفه جدا ولما ببطلوا وشي ليرجع تاني

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
يتم استخدام نت لوك فى علاج حب الشباب الشديد يبدأ التحسن بعد بدأ استخدام نت لوك ب6 _8 اسابيع وتكون النتيجة النهائية مع انتهاء الكورس كاملا
ومدة الكورس تكون فى حدود 6 أشهر
وقد يحدث تحسن ملحوظ فى الاشهر الاولى من الاستخدام ولكن لو توقفتى مبكرا او قللتى الجرعة بلا سبب فقد تعاود المشكلة فى الظهور مرة أخرى فيجب الالتزام بجرعة الطبيب