نزول الوزن من غير رجيم أو ادوية مع دوخه ووجع في القلب

رقم الاستشارة الطبية: 23868
تاريخ الاستشارة: 18 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 267
زائر
انا من قبل رمضان لقيت جسمي خس جامد مرة واحدة من غير اي رچيم أو أي أدوية
مع العلم كنت باكل كويس وكله لاحظ ده + انا اكلي قل جامد في رمضان وبعد رمضان يعتبر مابكلش وعلي طول عايزة انام وبنام ساعات كتير اوي ومرة نمت ١٢ ساعة، ومبدخلش الحمام غير كل فين وفين ومعرفش هل ده طبيعي ، ولما بكون قاعدة وأقوم بدوخ واقع ولما بكون بصلي برضو بدوخ ومبقدرش اقوم وأوقات كتير قلبي بيوجعني اوي وبحس أن نفسي تقيل ومش قادرة اخد نفسي.
هل دي انيميا ولا ايه ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض ترجع إلي غالبا إلي وجود آنيميا أو وجود اختلال في وظائف الغدة الدرقية فأنصحكي بعمل صورة دم كاملة وtsh. وتناول غذاء صحي متكامل غني بالبروتين مثل اللحوم و الحديد مثل الكبده والبنجر والسبانخ و الكبدة والعسل الأسمر و الكالسيوم مثل الألبان والأسماك والإكثار من تناول الفاكهة والخضروات.

التعديل الأخير: