كنت بتمرن بشيل حديد وبعدين بعد فتره ظهر وجع في منطقه الريست وانا شايل الوزن وبتمرن بيكون طبيعي اول ما اسيب الوزن بييجي وجع لحظي في منطقه الريست...

رقم الاستشارة الطبية: 38535
تاريخ الاستشارة: 11 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 212
زائر
كنت بتمرن بشيل حديد وبعدين بعد فتره ظهر وجع ف منطقه الريست وانا شايل الوزن وبتمرن بيكون طبيعي اول ما اسيب الوزن بييجي وجع لحظي ف منطقه الريست ويروح وبرضو الوجع دا بييجي لو شيلت حاجه تقيله مثلا 25 كيلو على كف ايدي او اطراف اصابعي برضو اول ما اسيب الحاجه دي الوجع ييجي لحظي ويروح بس مش بييجي ف العضم نفسه بييجي جنب العضم لما بدوس باصابعي ف منطقه الريست جنب العظام جامد بحس بالوجع دا اظن انها اعصاب ، اخدت حقن depovet كتير جدا و nutrition كذلك كنت باخد 3 ف الأسبوع وريحت من الجيم فتره كبيره كانت بترتاح شويه ولما ارجع ترجع تاني مش عارف ايه الحل

الجنس
ذكر
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
على الأغلب ده التهاب اعصاب والم عضلى عليك بعمل رسم عصب واستخدام ريلاكس كريم لالم الظهر وفيتامين ب12ق أو حقن ومتابعة طبيب اعصاب اذا لزم الامر