مخاط في البراز ووجع في البطن وفقدان في الشهية

رقم الاستشارة الطبية: 24706
تاريخ الاستشارة: 6 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 285
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته والدتي عمرها ٦٣ عام عندها احساس بالغثيان وبراز في مخاط ووجع في البطن وفقدان في الشهية وحرقان في البول وثقل في المثانه عملت تحليل بول اول مرة طلع في صديد من ٨الي ١٠ وأخذت مضاد حيوي وعملت تحليل تاني مفيش اي شئ في البول ومازالت تعبانه من حرقان والم وثقل في المثانة وتعب وعملت أشعة على بطن كويسة وعملت صورة دم كويسة وظائف كبد وظائف كلي كويسة وتحليل براز كويس

لا تعاني من سكر في الدم وعملت أشعة على البطن كويسة

مفيش اي افرازات ولا هرش

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
ضغط
أدوية مستخدمة
كونكور

Dr. Fatmah Zahraa

طبيب ممارس عام
مرحبا بك،
أرجو منك إعادة تحليل البول والبراز بعد مرور أكثر من أسبوع على انتهاء المضادات الحيوية لانهاتؤثر على النتائج،
واجعلها تشرب الينسون والسوائل الدافئة كل ساعة
ويفضل عمل سونار أشعة موجات صوتية على البطن والحوض.

زائر
عملت أشعة موجات صوتية على البطن مفيش فيها حاجة غير بول في المثانه موجود وعملت تحليل بول وبراز مفيش فيه حاجة ماالعمل مع استمرار حرقان البول والم فتحة الشرج ووجع أسفل الظهر