براز لين واسهال بعد تناول كمية كبيرة من الزيت والأطعمة الدسمة

رقم الاستشارة الطبية: 11254
تاريخ الاستشارة: 18 أغسطس 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 525
زائر
انا عندي مشكله اني بعد الاكل بفتره بسيطه حوالي ساعه او اكتر لازم ادخل الحمام واعمل براز لين شويه وبعدها بحس ان بطني فاضيه وجعانه بس مفيش اي اعراض تانيه او اي مغص او وجع او اي حاجه
وللعلم انا كنت كويسه ومكنتش بعاني من المشكله دي غير في يوم كلت اكل يحتوي ع كمية كبيره م الزيت وكلت بعدها اكلات دسمه بتحتوي ع كميات كبيره من الزيوت والسمنه ف بتوقع ان دا اللي عملي المشكلة لاني جيت تاني يوم حسيت باسهال ومغص ف البطن بس الاسهال خف تدريجيا ومبقاش غير براز لين نسبيا ومبقاش فيه اي اعراض تانيه
هل المشكله ف المعده من الاكل اللي كلته؟ والمفروض اخد دوا ولا اشرب اي عشان اتحسن ؟

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
هذا بسبب عسرك الهضم
لذا يفضل اجراء حمية لعدة ايام عن الدسم
والاكثار من السوائل الدافئة