الام حادة اثناء الدورة الشهرية في المبيض واسفل البطن والظهر والساق

رقم الاستشارة الطبية: 42599
تاريخ الاستشارة: 5 مايو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 1088
زائر
اعاني من الام حادة اثناء الدورة الشهرية مصاحبة لالام بالمبيض و اسفل البطن و الظهر و الساقين مع الغثيان و الاسهال فألجأ للمسكنات عن طريق الحقن لتخفيف الالام
فهل يمكن ان تكون بطانة رحم مهاجرة ؟.

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
حساسية

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
إن شاء الله مش بطانه رحم مهاجرة متقلقيش ده شيء عادي كل ده تسميع من الم الرحم وده دلاله علي أن التبويض عندك قوي كل ما عليكي فعله هو اخد حبايه سبازموفري كل ٨ساعات اول ما تحسي أن الدورة حتبدا وتقللي من أكل الموالح والدهون وتخففي من التوتر العصبي ولو استمر الالم تاخدي حقنه سبازموفين عضل مرة واحده بس