دلوقتى كشفت مخ واعصاب زى الدكتور قالى، والدكتوره لما...

رقم الاستشارة الطبية: 98771
تاريخ الاستشارة: 18 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 96
زائر
دلوقتى كشفت مخ واعصاب زى الدكتور قالى، والدكتوره لما شافت رجلى قالتلى ان فيها ضمور بسيط وكدا، عملت رنين على الفقرات القطنيه طلع في ديسك بين الفقره الرابعه والخامسه والخامسه وs1 بسيط mild السؤال ان انا رجلى بتوجعنى اصلا من قبل ضهري بكتير، والتأثير على الرجلين اللى هو نشران جامد وانى مش قادره اقف او حتى اقعد، وفي ف ايدي بردو بس بسيط دا ممكن يكون م الديسك ولا مش ليه علاقه، عشان مثلا الديسك دا بسيط.

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
تمريض
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
شكواكي متماشيه مع مرض عرق النسا
sciatica
وبيحدث به ان الانزلاق الغضروفي بيضغط علي الاعصاب عند خروجها بين الفقرات وبيؤدي لالم الظهر والذي بيسمع في الرجل وممكن لا يظهر علي شكل الم ظهر ويكون مجرد الم رجل وتنميل وممكن يحدث ضمور عضلي بسبب الخوف من الحركه بسبب الالم او بسبب تضرر العصب الذي يغذي العضله
الحل هو الحركه وتمارين معينه سيعلمها لك اخصائي العلاج الطبيعي اثناء جلسات العلاج