السلام عليكم كنت بعاني بألم في رجلى الاتنين من من زمان...

رقم الاستشارة الطبية: 99221
تاريخ الاستشارة: 11 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 71
زائر
السلام عليكم
كنت بعاني بألم في رجلى الاتنين من من زمان جدا جدا من حوالى سنتين كدا مش قادره امشي وحاسه ان رجلى ضعيفه ومش قادره اطلع وبردو في زى وغز كدا ف اماكن مختلفه ف رجلى، رحت لدكتورة اعصاب قالتلى انه التهاب في العضلات، ممكن اعرف يعنى اى واتعامل معاه ازاى وهل في قابليه للشفاء منه مع العلم انى بعاني من زمان جدا بسببه.

الجنس
أنثى
العمر
طبيعة العمل
طالبة تمريض
تشخيص الطبيب
التهاب العضلات

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب تحديد ان كان هذا الام عضلي بعضلات الفخذ ام الم بالعظام الطويله ام انه الم مفاصل
او يكون انزلاق غضروفي بالظهر ضغط علي اعصاب
والان ارجو تحليل غده لانها بتؤثر علي عضلات الفخذين
وقياس هشاشه عظام باشعه dexa scan
وتحليل asot rf esr anticcp antidsdna لاستبعاد التهاب المفاصل
وارجو تحليل نسبه كالسيوم وفيتامين د