انا كنت من حوالي 3 شهور عندي كورونا في أواخر شهر 9 اول 10 تقريبا وكان لما جالي مكنتش اعرف انه عندي في كنت بدخن تقريبا علبه يوميا حتى أثناء اول 3 4...

رقم الاستشارة الطبية: 37000
تاريخ الاستشارة: 12 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 365
زائر
انا كنت من حوالي 3 شهور عندي كورونا ف أواخر شهر 9 اول 10 تقريبا وكان لما جالي مكنتش اعرف انه عندي ف كنت بدخن تقريبا علبه يوميا حتى أثناء اول 3 4 ايام من اصابتي لحد اما اتاكدت ووقفت تماما تدخين بعدها بكام يوم أثناء الكورونا جات عليا ليله معرفتش انام بسبب ان قلبي كان بيدق بسرعه جدا وكنت عرقان جدا وتعبان وكل اما عيني تغمض افتحها تاني ع طول
الحمد لله خفيت منها وعدت على خير ورجعت ادخن تاني بعد اما خلصت الكورونا بحوالي اسبوعين
كان بردو علبه يوميا لحد تقريبا من شهر وقفت علبه يوميا وبدأت اقلل لنص علبه او كام سجاره تقريبا يعني العبه بتقعد معايا من 3 ل 4 ايام
المهم من حوالي اسبوعين جيت مره واحده قلبي وجعني تاني شويه بس كان حاجه خفيفه وعارضه قعدت حبه بس شكشكه كدا خفيفه والم بسيط وعدت
جيت امبارح كنت لسه صاحي من النوم نزلت عشان الحق ماتش مصر ونيجيريا المهم شربت سجاره عادي ومكانش في مشاكل وبعدها بين الشوطين شربت واحده وحسيت بنفس الألم والشكشكه دي بردو بس أقوى شويه وضيق تنفس بسيط بس قولت يمكن الموضوع نفس الكلام الي حصل من اسبوعين وعدا
لكن فضل بردو في الم بس خفيف منغير شكشكه فضل ف الجهة الشمال من الصدر ووجع خفيف فنفس الجهة بردو من ضهري
قل شويه لما روحت بس شربت بردو سجارتين كدا لقيت الالم مراحش بردو نمت وصحيت ولسه في شويه ألم بس بسيط
قررت انزل اتمشى شويه قعدت ع قهوة شربت سجاره والألم موجود بس خفيف ولما شربت قهوه ألم على كدا فجأه حاجه بسيطه حوالي دقيقه وبعدها رجع هدى تاني
ف قولت لا في حاجه غلط لازم اكشف رحت لاقرب دكتور قالي أقرب معاد يوم السبت ورحت لصيدليه وحكيت للدكتور قالي انتظر يومين كمان لو الألم مراحش روح اكشف بس انا خايف انتظر اكتر الوجع يزيد او حاجه
مع العلم اني لما بصحي واخد نفس عميق بحس بألم سريع كدا بردو ف نفس المنطقه بس بيروح بعدها بثواني عادي
اتمنى حضرتك تقولي هل في خطر ولا الموضوع بسيط
مع العلم بردو اني 18 سنه ومعتقدش ان ان شاء الله بإذن الله يعنى فى خطر ف الموضوع بس حابب اتأكد

شكرا لحضرتك

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
تمام الحمد لله
أمراض مزمنة
لأ يوجد
أدوية مستخدمة
لأ يوجد
تشخيص الطبيب
لأ يوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
حضرتك انا كنت من حوالي 3 شهور عندي كورونا ف أواخر شهر 9 اول 10 تقريبا وكان لما جالي مكنتش اعرف انه عندي ف كنت بدخن تقريبا علبه يوميا حتى أثناء اول 3 4 ايام من اصابتي لحد اما اتاكدت ووقفت تماما تدخين بعدها بكام يوم أثناء الكورونا جات عليا ليله معرفتش انام بسبب ان قلبي كان بيدق بسرعه جدا وكنت عرقان جدا وتعبان وكل اما عيني تغمض افتحها تاني ع طول
الحمد لله خفيت منها وعدت على خير ورجعت ادخن تاني بعد اما خلصت الكورونا بحوالي اسبوعين
كان بردو علبه يوميا لحد تقريبا من شهر وقفت علبه يوميا وبدأت اقلل لنص علبه او كام سجاره تقريبا يعني العبه بتقعد معايا من 3 ل 4 ايام
المهم من حوالي اسبوعين جيت مره واحده قلبي وجعني تاني شويه بس كان حاجه خفيفه وعارضه قعدت حبه بس شكشكه كدا خفيفه والم بسيط وعدت
جيت امبارح كنت لسه صاحي من النوم نزلت عشان الحق ماتش مصر ونيجيريا المهم شربت سجاره عادي ومكانش في مشاكل وبعدها بين الشوطين شربت واحده وحسيت بنفس الألم والشكشكه دي بردو بس أقوى شويه وضيق تنفس بسيط بس قولت يمكن الموضوع نفس الكلام الي حصل من اسبوعين وعدا
لكن فضل بردو في الم بس خفيف منغير شكشكه فضل ف الجهة الشمال من الصدر ووجع خفيف فنفس الجهة بردو من ضهري
قل شويه لما روحت بس شربت بردو سجارتين كدا لقيت الالم مراحش بردو نمت وصحيت ولسه في شويه ألم بس بسيط
قررت انزل اتمشى شويه قعدت ع قهوة شربت سجاره والألم موجود بس خفيف ولما شربت قهوه ألم على كدا فجأه حاجه بسيطه حوالي دقيقه وبعدها رجع هدى تاني
ف قولت لا في حاجه غلط لازم اكشف رحت لاقرب دكتور قالي أقرب معاد يوم السبت ورحت لصيدليه وحكيت للدكتور قالي انتظر يومين كمان لو الألم مراحش روح اكشف بس انا خايف انتظر اكتر الوجع يزيد او حاجه
مع العلم اني لما بصحي واخد نفس عميق بحس بألم سريع كدا بردو ف نفس المنطقه بس بيروح بعدها بثواني عادي
اتمنى حضرتك تقولي هل في خطر ولا الموضوع بسيط
مع العلم بردو اني 18 سنه ومعتقدش ان ان شاء الله بإذن الله يعنى فى خطر ف الموضوع بس حابب اتأكد

شكرا لحضرتك
أهلاً بك
قد تسبب الكرونا ألما في الصدر بالفعل قد يستمر حتى بعد الشفاء لكن من الضروري تقليل التدخين أو تجنبه نهائيا .. لا داعي للقلق لكن الفحص يعد ضروريا لتحديد السبب و التأكد منه. نتمنى لكم السلامة والعافية.