السلام عليكم بقالي فتره كدا بعاني من صداع مكانش بيجيلي...

رقم الاستشارة الطبية: 99540
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 37
زائر
السلام عليكم
بقالي فتره كدا بعاني من صداع مكانش بيجيلي قبل كدا بيتراوك بين بسيط وشديد ممكن ييجي اول م اصحي من النوم وممكن ف اي وقت وممكن بالليل واكتر مكان هو النص اليمين مت ورا فوق الرقبه بشويه واحيانا بييجي معاه صداع على جانب العينين،المهم في مره الصداع فيها كان صعب جدا اني استحمله كأن راسي بتغلي كدا رغم ان مفيش عندي ضغط ولا اى حاجه، مع احيانا بحس ان نظرى ضعيف او في زغلله بس كنت كاشفه نظر وكان كويس، وفي الم في ودني الاتنين واكترهم الشمال كان فيها كدا زى صوت نبض، ممكن افهم دا عادي ولا اى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
تمريض
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا هذه اعراض انميا ونقص فيتامينات
حيث ممكن يؤدي ضعف الدم الي الصداع وممكن زغلله عين ودوخه وسرعه دقات قلب وتسارع الدورة الدموية وهذا ممكن يؤدي الي طنين الاذن وهذا الطنين بيكون علي هيئه نبض متزامن مع دقات القلب
لذلك ارجو تحليل صورة دم
للتشخيص
وارجو الكشف علي الاذن لدي اخصائي انف واذن