حكه في منطقة الفخذين شديدة واسفل البطن مع ظهور حب البعض...

رقم الاستشارة الطبية: 49958
تاريخ الاستشارة: 30 سبتمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 69
زائر
حكه في منطقة الفخذين شديدة واسفل البطن مع ظهور حب البعض صغير والبعض كبير
IMG_20220930_171053.jpg

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن يكون ده مرض الجرب وممكن يكون حساسيه جلديه بسبب تعرق واحتكاك وملابس غير قطنيه
لو في حبوب في اماكن اخري مثل بين الاصابع وتحت الابطين والصدر وتزيد الحكه بشكل شديد ليلا ويوجد اكتر من فرد في الاسرة بيشكو نفس الشكوي ممكن يكون جرب ولو الحكه في هذا المكان فقط وانت قد مشيت لفترة طويله وتعرقت ولم تقم بغسل المكان فممكن يكون التهاب ميكروبي او حساسيه
ممكن تجرب كريم الليركس وقرص زيرتك ولو لم تتحسن بعد 3 ايام ممكن نشك انه جرب ودة علاجه سيختلف طبعا