وجع ناحية القلب لمريض الضغط

رقم الاستشارة الطبية: 5476
تاريخ الاستشارة: 9 أبريل 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 276
زائر
عندي وجع ناحية الكتف الشمال ونازل علي الذراع لحد الكوع وديما ضربات القلب عالية والضغط كمان عالي مع العلم اني بأخذ انواع ضغط منتظمة عليها و من سنة عندي حزام ناري في نفس المكان فهل ممكن يكون بتأثر علي القلب وعملت ايكو وطلع كويس ورسم القلب في كان في مشكلة واخذت دواء لتوسيع الشرايين عايزة اعرف ايه السبب وهل في اختبارات تاني للقلب

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
سكر.... ضغط الدم عالي...... زراعة الكلي
ما هي المشكله التي كانت في رسم القلب ؟ قد تكون هي السبب ينصح باعادته واستشارة طبيب قلبيه لمعرة سبب الالم وتناول مسكنات الالم مثل باراسيتامول عند اللزوم وتجنب بذل المجهود وتجنب الاكل الدسم والدهون قدر الامكان كذلك تجنب المجهود الشديد قدر الامكان لحين معرفة سبب الالم
قد يكون السبب ايضا تشنجات عضليه او نقص فيتامين د

يجب اعادة العرض على مختص القلب والأوعية الدموية لعمل ايكو ورسم قلب جديد وتحديد السبب والعلاج