بقالي كام يوم القلب في سرعة ملحوظة و بقيت علي طول حاسس...

رقم الاستشارة الطبية: 61965
تاريخ الاستشارة: 6 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 106
زائر
بقالي كام يوم القلب في سرعة ملحوظة و بقيت علي طول حاسس بضربات القلب و اثناء النوم بيجي قلق حاولت اشوف كام ضربة في الدقيقة حوالي 85 و قبلها كان عندي التهاب في العضم و كنت باخدله علاج و احسن شوية بس لما بدوس علي الصدر ناحية اليمين في وجع ملحوظ بيجي مع الضغط عليها و في ضيق في النفس و علي طول بحس اني عايز اخد نفس عميق و شكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يوجد
الحالة النفسية
ليست جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
كل هذه اعراض نزله برد وغالبا حرارتك مرتفعه فسببت لك سرعه دقات القلب
ووجع الصدر طالما بيحدث لما تضغط عليه يبقي ده التهاب عضم القفص الصدري
Costochondritis
اما ضيق النفس دة من التهاب الشعب الهوائيه وتحسسها كجزء من أعراض البرد
اهدا وخذ
Doliprane قرص ٣ مرات واشرب سوائل كتير وادهن صدرك
بكريم
Moov massage