انا كان عندي دور برد وخفيت منو بنسبه 90٪ فجاه ضغطي علي ووطي وروحت كشفت عند دكتور قولتلو اللي حصل واني عندي التهابات في المعده قالي المعده بتأثر...

رقم الاستشارة الطبية: 39599
تاريخ الاستشارة: 3 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 229
زائر
انا كان عندي دور برد و خفيت منو بنسبه 90٪ فجاه ضغطي علي ووطي و روحت كشفت عند دكتور قولتلو اللي حصل و اني عندي التهابات في المعده قالي المعده بتأثر علي القلب و قلبي بدأ يوجعني الاول كان بانقباض بعد كده بنغزه و سرعه ضربات القلب روحت لدكتور تاني قالي الأعراض دي اعراض كورونا و الاعراض اللي عندي تشمل صداع التهاب في الحلق رشح كحه ناشفه لكن اغلب الاعراض دي راحت عملت رسم قلب طلع مظبوط و السكر مظبوط و عملت سي بي سي مظبوطه ما عدا المنوسيتس طلع عالي كان 16 و الطبيعي 10الدكتور قالتلي انت كده عندك كورونا و قالتلي اعمل مسحه و انا معييش فلوس للمسحه لاني فقير دلوقتي انا خايف اوي و مرعوب و النفسيه زي الزفت و من سيئ لأسوء ا فيدوني أفادكم الله

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
مدامره و في انهيار مستمر
أمراض مزمنة
التهاب المعده المزمن
أدوية مستخدمة
لا يوجد الحمد لله
تشخيص الطبيب
حاله كورونا

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا كان عندي دور برد و خفيت منو بنسبه 90٪ فجاه ضغطي علي ووطي و روحت كشفت عند دكتور قولتلو اللي حصل و اني عندي التهابات في المعده قالي المعده بتأثر علي القلب و قلبي بدأ يوجعني الاول كان بانقباض بعد كده بنغزه و سرعه ضربات القلب روحت لدكتور تاني قالي الأعراض دي اعراض كورونا و الاعراض اللي عندي تشمل صداع التهاب في الحلق رشح كحه ناشفه لكن اغلب الاعراض دي راحت عملت رسم قلب طلع مظبوط و السكر مظبوط و عملت سي بي سي مظبوطه ما عدا المنوسيتس طلع عالي كان 16 و الطبيعي 10الدكتور قالتلي انت كده عندك كورونا و قالتلي اعمل مسحه و انا معييش فلوس للمسحه لاني فقير دلوقتي انا خايف اوي و مرعوب و النفسيه زي الزفت و من سيئ لأسوء ا فيدوني أفادكم الله
أهلاً ابن مصر
الأعراض التي ذكرتها هي بالفعل أعراض الإصابة بفيروس كورونا المستجد، لكن لما الخوف! فجميعنا قد أصبنا به ، ليس هناك خوف من الإصابة حيث إنها بمجرد أخذ العلاج و إتمام ايام العزل ، تعود إلى طبيعتك دون اي مشكلة ، فقط حاول أخذ العلاج، والالتزام بالراحة و شرب السوائل و قياس نسبة الأكسجين إذا شعرت بضيق التنفس ،كما يمكنك التوجه لاقرب مستشفى صدر لأخذ العلاج مجاني ، شكراً لاستخدامكم موقع طبيب، نتمنى لكم السلامة والعافية.