هل ممكن لما احقن الحقن المهجري يبقى في حمل وبنسبه كام

رقم الاستشارة الطبية: 23170
تاريخ الاستشارة: 29 أبريل 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 326
زائر
عملت عملية سحب البويضة وطلعت واحدة كويسه والتانيه نص كويسه هل ممكن لما احقن الحقن المهجري يبقى في حمل وبنسبه كام

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
ابر عشان سحب البويضة وادويه اخرى
تشخيص الطبيب
استشاري نساء ولوليد

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
فرص الحمل تزيد مع البويضات الجيدة وتهيءه الوضع الجسمانى والرحمى الجيد للحمل فان الحمل تزيد امكانيه حدوثه ويستمر بشكل جيد.وعدم وجود التهابات بعنق الرحم او الرحم او الانابيب فذلك يجعل الحمل اسهل ويزيد فرصه.

زائر
السلام عليكم عملت عمليه سحب البويضات وبعدها بثمان ايام نزل دم غزير لسه انا في اليومين الاولى وهل دة بسبب السحب او انها الدورة وعادة دورتي مش غزيرة كمان كانت دورتي قبل العمليه بايام والفرق بين الدورة لي فاتت ولان 20 يوم مع انها في العادي تبقى اكتر بكثير هل ممكن تقدم بسبب السحب ولا شيئ اخر

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
يمكن ان تكون دورة عاديه وبسبب السحب زادت بالكميه او جاءت مبكرا .لا داعى للقلق .