السلام عليكم بقالي فتره حوالي ٥ شهور بحس بنغز في اماكن...

رقم الاستشارة الطبية: 63642
تاريخ الاستشارة: 20 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 173
زائر
السلام عليكم بقالي فتره حوالي ٥ شهور بحس بنغز في اماكن متفرقه من جسمي احيانا الرجل من تحت واحيانا الساقين واحيانا في ايدي بيقي عامل زي الدبابيس كده وحاسس ان حركتي ف الفتره دي مش احسن حاجه زي الاول و احيانا بيجيلي رعشه في عضلات ايدي ورجلي بتسبب عدم التوازن لدرجه صعوبه الوقوف احيانا وبرده الفتره دي بيحصلي التهابات واحمرار ف اللسان كتير .
المفروض اكشف ايه وايه التحاليل المفروض اعملها لو فيه تحاليل

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
متوتر
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
كل هذه الأعراض العصبيه بالاضافه لالتهاب اللسان غالبا بسبب نقص فيتامين ب ١٢ وفوليك اسيد
لكن لو تريد تزور طبيب للكشف
زور طبيب مخ واعصاب