تورم في مناطق مختلفة من الجسم

رقم الاستشارة الطبية: 39093
تاريخ الاستشارة: 22 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 559
زائر
كنت عاوزه اسال علي حاجه انا تقريبا بقالي شهر كل يوم بيحصل حاجه ف جسمي غريبه وتختفي تاني يوم لوحدها بقع حمرا تبقي منفوخه وناشفه ف ايدي وف دارعي ورجلي بيكون فيها هرش جامد وانتفاخ شديد ف كف ايدي الشمال وف اطراف اصابعي وامبارح شفايفي كانت منفوخه ووارمه زي الصوره كده وراحت لوحدها انهاردا ودلوقتي جنب عيني اتنفخ وقفل عيني خالص لوحده محتاجه اعرف سبب الحاجات دي كلها ايه واروح لدكتور ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مكتبي
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يو

المرفقات

  • IMG-20220219-WA0014.jpg
    IMG-20220219-WA0014.jpg
    12.1 KB · المشاهدات: 99
  • IMG_20220222_181822.jpg
    IMG_20220222_181822.jpg
    47.4 KB · المشاهدات: 96

Dr Mary Attytalla

أخصائي صحة انجابية
مرحبا
هذة الحبوب نوع من انواع الحساسية
قد تاتى نتيجة طعام معين مثل الفراولة والموز او نتيجة تغير الجو اقتراب شهور الربيع
يمكنك اخذ علاج للحساسية
Telfast tab
قرص مرتين يوميا
تابعى مع طبيب امراض جلدية

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، حدوث تورم بمناطق مختلفة من الجسم قد يدل علي وجود حساسية داخلية بالجسم نتيجة التعرض لمواد غذائية تسبب لك الحساسية كطعام أو شراب
يمكنك العرض علي طبيب الأمراض المناعية والحساسية لعمل اختبار المواد المختلفة التي قد تحدث لك ردود فعل كهذه
كما يمكنك تناول العلاج التالي
Kokast 10mg قرص قبل النوم
Levohistam 5mg قرص ثلاث مرات