السلام عليكم انا والدة قيصرى من ١٢ يوم والدم كان متوقف...

رقم الاستشارة الطبية: 98571
تاريخ الاستشارة: 12 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 38
زائر
السلام عليكم انا والدة قيصرى من ١٢ يوم والدم كان متوقف من ثالث يوم وبدأ ينزل تانى على فترات بكميات بسيطه النهارده نزل عليا كتير اول ماحطيت الحفاضة اتملت على طول وبعدها بردو عمال ينزل هل ده طبيعى ام توجد مشكله

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
نعم ده طبيعي
اي دم بعد الولاده خلال ٤٠ يوم هو دم نفاس
والذي ينزل بعد الولادة بسبب الاوعيه الدمويه في بطانه الرحم التي انفصلت عن المشيمه
والدم ده حياخذ وقته ويقف
وعدد ايام النفاس بتختلف من امرأه لاخري لكن طبعا لو رائحه الدم كريهه او لونه داكن او تشعري بارتفاع حرارة وقشعريرة واعياء وقتها يجب مراجعه طبيبه النساء
حاولي ترضعي الطفل ليل ونهار حتي ينقبض الرحم ويقف النزف