مشكلة بنتى دم في الشفايف

رقم الاستشارة الطبية: 24987
تاريخ الاستشارة: 11 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1283
زائر
بنتى صحيت من النوم فى دم فى شفايفها انا مش عارفة هيا اتخبطت و سنانها دخلت فى شفايفها و لا لا و خايفة يكون فى فار مثلا هو اللى عمل كدة مش عارفة اعرف الفرق ازاى عشان اتصرف

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول

المرفقات

  • IMG_20210611_044703.jpg
    IMG_20210611_044703.jpg
    1.7 MB · المشاهدات: 995

Dr. Alsaeed Muhammad

أخصائي طب الأسرة
اولا عليك البحث جيدا عن آثار اى حيوان أو حشرة قد تكون السبب ثانيا بعض أنواع الصرع الليلي يصاخبة تشنجات و يقوم المريض بقضم لسانه أو شفايفه علينا أن تتابع البنت و من الممكن أن نضع كاميرا بالليل و نصورها حتى نستطيع أن نعرف ما هو سلوكها أثناء النوم خصوصا اذا صاحب التشنجات تبول لا ارادى

Dr Amira Yousef

طبيب ممارس عام
الجفاف ونقص فيتامين c يؤدي الي تشقق الشفتين
يجب شرب كميه مناسبه من الماء والعصائر
وغسل الاسنان