في اواخر شهر ١٢ جالي دور انفلونزا صعب جدا وكنت مسافرة برا مصر وعملت بي سي ار وكان سلبي الحمد لله بعد الانفلونزا دي كان عندي كحة وبلغم خفيفة...

رقم الاستشارة الطبية: 38158
تاريخ الاستشارة: 3 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 221
زائر
في اواخر شهر ١٢ جالي دور انفلونزا صعب جدا و كنت مسافرة برا مصر وعملت بي سي ار و كان سلبي الحمد لله
بعد الانفلونزا دي كان عندي كحة وبلغم خفيفة استمرت معايا لحد وقتنا ده، من اسبوع او ١٠ ايام بدأ يجيلي نوبات صعبة جدا من ضيق النفس بصحى من عز النوم اكح جامد جدا ومبقدرش اخد نفسي ولا بقدر اوقف الكحة بتهدى لواحدها لما اقعد شوية صاحية و بلاقي ان فتحة في مناخيري مش قادرة اتنفس منها كأنها مكتومة مع العلم مفيش اي اعراض تانية لبرد مثلا او حرارة او رشح او اي حاجة ومش عارفة اعمل ايه هنا الدكاترة لا بيتكلموا عربي ولا انجلش ومش عارفة اتصرف
ملحوظة واجبة الذكر: أنا مدخنة للأسف

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
من البيت
الحالة النفسية
طبيعية
أمراض مزمنة
مفيش حاجة انا على علم بيها

Dr Eman Saad

أخصائي صحة عامة
لازم عمل تحاليل ضرورى وجلسات نفس استنشاق وتوقف التدخين التحاليلDdimerوCBC