احس دايما بلسعات في جسمي كأن حد غزني بدبوس او حاجه...

رقم الاستشارة الطبية: 64514
تاريخ الاستشارة: 5 ديسمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 95
زائر
احس دايما بلسعات في جسمي كأن حد غزني بدبوس او حاجه لسعتني وبهرش ف المكان اللي لسعوني وهذا بيحصل بأستمرار في جسمي كله ع مدار اليوم واكتر شئ بيحصل لما باجي انام وبقلق من النوم كتير بسبب هذه اللسعات وبنام بصعوبة ومابعرف ايه السبب ارجو الافادة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه اللسعات اما تكون حساسيه جلديه واما ان تكون التهاب اعصاب لكن يجب التاكد ايضا انه لا يوجد حشرات في الفراش تسبب هذا الهرش والحبوب فممكن يكون هناك بق في الفراش بيسبب هذه اللسعات وتظهر الحبوب وطبعا يؤدي الى الهرش وبالنهار بيكون الجلد قد تحسس فبيظل معاك الهرش لان بيخرج ماده اسمها هيستامين بتخرج من الخلايا عندما يحدث حساسيه جلد لذلك ارجو تبخير المنزل عن طريق شركات مكافحه الحشرات وارجو تشميس المراتب والفرش وساكتب لك اقراص بلع تسمى زيرتك خذ قرص يوميا لمده خمس ايام واستخدمي دهان اليرجكس علي الحبوب
وخذي ميلجا قرص يوميا لمده شهر