كان في حكه وحرقان في المهبل وانت كنت بهوش جامد جدا جدا في فتحه المهبل وشبه دخل عقلتين من السبابه ونزل دم مش كتير اوي اوي فهل ممكن يكون غشاء...

رقم الاستشارة الطبية: 48142
تاريخ الاستشارة: 21 أغسطس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 285
زائر
كان في حكه و حرقان في المهبل و انت كنت بهوش جامد جدا جدا في فتحه المهبل و شبه دخل عقلتين من السبابه و نزل دم مش كتير اوي اوي فهل ممكن يكون غشاء البكاره اتفض

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ادرس
الحالة النفسية
لا يوجد
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يمكنك العرض على الطبيبة لاجراء الفحص والتاكد من حالة الغشاء بينما يجب استعمال العلاج التالي للقضاء على الحكه المهبليه
Cyteal lotion غسول ثلاث مرات
Gynodactarin دهان مهبلي ثلاث مرات
Daktacort دهان خارجي ثلاث مرات
كما يجب تجنب تراكم العرق وتغيير الملابس الداخليه باستمرار