صداع شديد مع وجع في فقرات الرقبه

رقم الاستشارة الطبية: 21579
تاريخ الاستشارة: 16 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 310
زائر
لو سمحت انا المسافه مابين شغلي وبيتي ساعه ونص رايح وساعه ونص جي فبنام من سنه ونص تقريبا بدا يجيلي صداع جامد جدا ومش بيروح رحت لدكتور مخ واعصاب كتيلي على فيتامينات وابر ديبوفيت المهم ارتحت فتره وبعد كده بدا الصداع يرجع بقوه اكتر
ومع وجع في فقرات الرقبه الثلاثه وبنام على المخده بيبقا بصحي الاقي صداع مزمن معايا طول اليوم مع دوخه شديده مع الألم الذي لا يحتمل

ياريت حد يجاوبني ارجوكم وانا خايف اروح لدكتور يقولي أعوذ بالله مرض خبيث ونفسيت

الجنس
ذكر
العمر
الطول
1.9
الوزن
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
بالغالب اعراضك لا تشير الى مرض خطير
فالاعراض لديك هي اعراض التهابيه بسبب التهاب بالعضلات او الفقرات او وجود انحراف بالغضاريف
لذلك ينصح بعمل اشعه رنين مغناطيسي على الفقرات العنقيه
وقد تحتاج لجلسات علاج طبيعي او علاجات متخصصة لالتهابات الاعصاب بعد استشارة طبيب مخ وأعصاب