دوخة شديدة وتنميل في الدماغ

رقم الاستشارة الطبية: 8201
تاريخ الاستشارة: 30 مايو 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1175
زائر
انا في تعب مستمر بقالي اكتر من ٣ شهور ومش عارفة اعمل ايه بدايه التعب كان صداع شديد ودوخة في منطقة الوجه ورحت ل دكتور انف واذن وعملت اشعه ع الجيوب الانفيه واتضح التهابات بسيطه ف الجيوب الانفيه اخدت العلاج ولكن اعراض الدوخة والصداع مستمرة رحت لطبيب آخر قالي نفس الكلام انها الاتهابات بسيطه وقالي اعملي أشعة ع الرقبه عملتها وقالي في نتوء ف الفقرة السابعة واخدت العلاج بالعكس الأعراض اذادت سوء عملت اشعة مقطعيه ع المخ الحمد لله سليمه ..ولكن الأعراض الحاليه هيه تنميل شديد ودوخة ف الراس وحاسه علطول اني دايخة ودماغي تقيله جدا ولمي بنام بحس بنبض ف الراس مع تنميل الرجل والايدي بس مش علطول فترة الصبح مش عايشه حياة طبيعيه حاليا باخد فيتامين د وكالسيوم عشان عندي نقص

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
للدوخة اسباب كثيرا اهمها الجيوب
كذلك يفضل اجراء فحص للنظر
واويكو دوبلر لاوعية العنق والشرايين الفقارية

Dr Hesham Lamlom

طبيب جراحة عامه وجراحة الاورام والمناظير الجراحية
اهلا وسهلا لحضرتك
عليكى بمتابعة ضغط الدم باستمرار
تحسبا من ارتفاعه وعمل فحوصات معملية كصورة دم شاملة والتقليل من القلق وزيارة اقرب طبيب انف واذن وحنجرة للتأكد من عدم وجود مشكلة فى الأذن الداخلية
دمتم بصحة وعافية