شعور بألم في الصدر يمتد إلى الذراع الأيسر

رقم الاستشارة الطبية: 27220
تاريخ الاستشارة: 16 يوليو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 596
زائر
لو سمحت يا دكتور انا والدتي عندها خمسين سنه ومش بتاعني من ضغط وسكر هي طولها ١٧٠ ومليانه مش رفيعه بس دلوقتي بقالها فتره فيه وجع في دراعها الشمال بصدرها كدا وممكن يكون فيه ضيق تنفس الحاله ده بتحصلها كتير وخاصة لما يتزعل أو بتتعصب بتزيد بس وجع دراعها بقا علي طول موجود ورافضة تروح لدكتور وانا مش عارفة اتصرف خالص اجيب الدوا دا احتياطي ب أقل جرعة عشان لا قدر الله لو حصل ذبحه ولا أعمل ؟؟؟ والي عندها دا ممكن يكون ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا تعاني من ضغط أو سكر
أدوية مستخدمة
لا تتناول ادويه
تشخيص الطبيب
لا تريد زياره طبيب

Dr Yasser Gomaa

استشاري الجراحة العامة
أهلا بحضرتك..

الشعور بألم بالصدر ويمتد إلي الذراع الأيسر قد يكون بدايه لعرض الذبحه الصدريه ولذلك الكشف وعمل الفحوصات مثل رسم القلب بالمجهودوecho cardiogram.. وتحليل دم CBCوcardiac enzymes.. مهم جدا في التشخيص المبكر.. وأنصح بعدم إعطاء المريضه علاج للذبحه بدون إستشاره طبيب ولذلك يجب مراجعه طبيب باطني وقلب متخصص حتي لا يحدث مضاعفات تحتاج إلي علاج طوارئ في المستشفى..