ألم شديد في القفص الصدري عند منطقة القلب

رقم الاستشارة الطبية: 24320
تاريخ الاستشارة: 29 مايو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 765
زائر
ألم شديد في القفص الصدري عند منطقه القلب لا كن لايوجد شئ بإشاعه الايكو ولا يوجد شئ بالاشاعه المقطعيه لكن ألم شديد جدا وزغزغا وعند الكلام يزيد الوجع حتي المسكنات مبقتش تجيب نتيجه كنت فاكر انها التهابات في عضم صدري بس عملت تحليل crb مافيش في حاجه حتوالدكتور لما شاف المقطعيه قالي مافيش حاجه في القلب ولا في الصدر بس عندي ألم طول مش سايبني ولما باخد حقنه مسكنه وميوفين مسكن بحس بألم باردوا بياكل فيا كدا مفعول المسكنات بيروح بموت من الوجع

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
مسكنات

Dr. Hend Mohamed

أخصائي قلب وأوعية دموية
الألم المستمر ليس من صفات الألم الذي يصدر عن مشكلة في القلب وغالبا ما يكون التهاب بالعضلات لذلك الأفضل استخدام دواء مضاد للالتهاب وباسط للعضلات مع الراحه و الابتعاد عن مصادر الهواء المباشرة كالجلوس أمام المراوح، لذلك يوصي باقراص الفنتيرن قرصين قبل الأكل بنص ساعه ٣ مرات يوميا و اقراص مالتريلاكس ١٠ مجم قرص مره قبل النوم. شفاك الله وعفاك.

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
ممكن يكون هذا نتيجه لالتهاب عضلات القفص الصدري وقد يكون أيضا بسب التهاب الغشاء البلوي البطن للرئتين ويمكن علاجه بأخذ الفينترن أقراص قرص كل ٨ساعات بعد الأكل ودهان مرهم ريباريل جل ٣ مرات