وجع في الجزء الايمن من الظهر والذراع وتحت الابط

رقم الاستشارة الطبية: 25128
تاريخ الاستشارة: 13 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 266
زائر
كان عندى وجع عظم جامد فى جسمي كله من حوالي شهرين من اول رمضان، خف كتير بعد معاناه حوالى شهر كدا ولم اخذ اية ادوية ولا حاجه هو تقريبا من البرد يعني لانى بعاني كتير فجأه من وجع في كف ايدى او اى مكان في عظمي بس اول مره يجي جسمي كله كدا، بس لسه لحد دلوقتي وجع في ظهرى من الجزء الايمن مع ذراعى الايمن مع تحت الابط الايمن وحاسه كأنها وارمه كدا.

هل المفروض استنى عادى هيخف ولا دا وجع لحاجه تانيه ولا اى ،وشكراً .

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
حقن فيتامين ب ، واقراص انترافير للانيميا

Dr Shrouk Hamed

طبيب باطنة عامة
اذا كانت هذة الاعراض متكررة فعليك الفحص من قبل طبيب مختص حتي يتم فحص جميع المفاصل وهل هناك أي احمرار او تورم ف أي من المفاصل وتحديد الفحوصات اللازمة كسرعة الترسيب وغيرها ان لزم الامر.