تعب شديد دوخه وهبوط وغثيان واحساس بالترجيع وصداع وتنميل في الدماغ وتقل وضربات قلبي مش مظبوطه اطرافي متجله ومنمله وعرق عزير وجسمي احس فيه بسخونه...

رقم الاستشارة الطبية: 43548
تاريخ الاستشارة: 20 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 472
زائر
تعب شديد دوخه وهبوط وغثيان واحساس بالترجيع وصداع وتنميل في الدماغ وتقل وضربات قلبي مش مظبوطه اطرافي متجله ومنمله وعرق عزير وجسمي احس فيه بسخونه وبعدين ببردوه وتنميل وعرق والضغط مظبوط مش واطي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
كول سنتر
الحالة النفسية
عاديه
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل تحليل صورة دم كاملة ومعامل الألتهاب وعمل تحليل غدة درقية وسكر تراكمى وفيتامين ب12 ويمكن استخدام فيتامين ب12امبول وفيتامونت ك وباندول ق الصداع وموتينورم شراب قبل الاكل والاكثار من السوايل الدافية والفواكه الغنية بالمعادن والفيتامينات ومراجعةالطبيب اذا لزم الامر وربنا يعافيك

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
غالبا دي اعراض أنميا
ارجو تحليل صورة دم كامله ونسبه فرتين وفيتامين ب١٢ وفيتامين د
ارجو استبعاد امراض الغده الدرقيه بعمل تحليل tsh
وتحليل سكر تراكمي وصايم وبعد الاكل بساعتين
ارجو تحليل tuberculin test