انا متزوجه من سنه ونصف وحصل حمل مره واحده وكان كيس فارغ والدكتور اعطانى حبوب اجهاض وخلاص من ٧ شهور وبعدها بقيت تمام ولكن الدوره الشهريه بدأت...

رقم الاستشارة الطبية: 59129
تاريخ الاستشارة: 5 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 206
زائر
السلام عليكم
انا متزوجه من سنه ونصف وحصل حمل مره واحده وكان كيس فارغ والدكتور اعطانى حبوب اجهاض وخلاص من ٧ شهور وبعدها بقيت تمام ولكن الدوره الشهريه بدأت تتلغبط فى فرق ايام بس بسيطه ولكن الشهر ده متأخره 20 يوم ومجتش وعملت تحليل حمل رقمى وطلع ٢ كده مفيش حمل طب ايه سبب التأخير؟؟
كمان انا عملت كل الفحوصات بعد الإجهاض والدكتور قالت كله تمام ومعنديش مشكله لكن إلى الان محصلش حمل خالص

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، ربما بوجد اختلال هرموني او تكيسات بالمبايض وقد يؤدي الاجهاض الي حدوث الانيميا والذي يؤدي الي اختلال نزول الدورة
يجب عمل الفحوصات الاتية
CBC ,SERUM FERRITIN
SERUM PROLACTIN
كما يجب عمل سونار علي الحوض لاستبعاد وجود تكيسات بالمبايض وقياس سمك بطانة الرحم