الم في الضلع و الشعور بوخز

رقم الاستشارة الطبية: 27913
تاريخ الاستشارة: 3 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 540
زائر
في وجع في ضلع لما اضغط عليك او اقوم من على السرير و بيبقى في ساعات وخز لما احرك ايدي او بطني بس مفيش وجع لما اكون نايم او واقف و مفيش ورم و عارف اتنفس كويس

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك
قد يكون هذا الالم نتيجة لالتهاب عضلات القفص الصدري وكذلك قديكون نتيجة التهاب الغشاء المبطن للرئه خصوصا اذا كان هنالك تاريخ للاصابة باي امراض في الجهاز التنفسي
ولاداعي للقلق ويمكن تناول لقراص البنادول كمسكن قرص كل 8 ساعات عند اللازم ويكمن استعمال مضادات التورم والالتهاب كمرهم الربياريل دهان صباحا ومسااا
مع تمنياتي لكم بالصحة والعافية