عملت حادثه تسببت في كسر في الفقرات القطنيه وعملت عمليه...

رقم الاستشارة الطبية: 62915
تاريخ الاستشارة: 31 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 58
زائر
عملت حادثه تسببت في كسر في الفقرات القطنيه وعملت عمليه تثبيت الفقرات من 3 اشهر بالتمام والكمال وبقالي بالظبط اسبوعين بحس ب الم ف الركبه اليسري و الم في الجانب الخارجي الايسر من الحوض مع الشعور بالحكه الشديده في مكان التقاء العانه بالفخذ

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
جيد جدا
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
حكه الفخذ ممكن تكون فطريات او عدوي بكتيريا بسبب الحر والصيف
ارجو غسل المكان باستمرار وتنشيفه ووضع كريم daktarin بالتبادل مع كريم garamycin
اعتقد ان الالم الركبه والحوض حدثت بسبب الجلوس لفترة طويله بعد العمليه
فبيحدث زي خشونه مفصل وكسل في العضلات
استشر طبيبك في عمل تمرينات خفيفه تساعد علي تقويه العضله الرباعيه
وفي نفس الوقت لا تضر الفقرات القطنيه
العلاج
Cataflam 50 mg قرص كل ١٢ ساعه لمده ٥ ايام
Moov massage دهان ٣ مرات ٥ ايام